Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma smeće...kod mene uopće ne fercera Al zato dvica prži pravo.
Ma super je... brzi je dosta od dvojke, plus sto ima na hiljade add-onova. Svidja mi se. Microsoft ce uskoro biti donji sto se browsera tice.
da, bas je eye candy novi firefox, a i radi brze. s tim da mi je pri prvom startu zablokirao citav racunar, no moguce da je do mog OS-a. dobro radi ova lisica, preporucujem.
Real Player nije kompatibilan sa Trojkom!!! Inace, izgleda da je dobar. Koji crni IE ili Safari...
super je, mnogo brzi od proslog i ljepši..... :D ZOSTER 4 EVER
nije ovaj novi firefox los, ali je daleko bolji appleov safari web browser
ma daj Hasane veze ti nemas...
ma IE je bolji od ovoga.... brzi je...
Firefox ko Firefox. Nije mi još ništa bez omiljenih extenzija i tema. Al bit će dobro kad ih naprave za ovu verziju. Šteta što po defaultu nema skrolanje kroz tabove.
supeeeeeeeeeeeeeeeer je
yes vala. piči pravo. koda sam ga ja programir\'o.
ova nova stranica sarajevo-x radi puno bolje,sa verzijom 2.0 puno sta nije radilo,a sad sve radi.svu u svemu napredak :)
leti fakat!
Hm, djeluje napucanije, osvjezen. Ono sto odmah primijetim je problem sa download prozorom, promijenjen je i napravljen nejasniji. Ali FF je i dalje meni broj 1 :)
Dobre stvari 3.0 verzije: - Koristi manje memorije, Firefox 2.0 je koristio od 90-120 prosječno, 3.0 koristi od 50-70. Koliko sam sada zapazio. Dakle, skoro duplo manje. - Zumiranje stranice i bolji Full Screen - Odličan history, bookmarks - Poboljšane i detaljnije opcije - Super address bar sa naslovom, linkom ii ikonama - Ugrađeno traženje addon-a direktno u prozoru Lošije stvari: - Neki add-oni još nemaju verziju za 3.0 (iako ovo nije do Mozille) - Download prozor je lošije dizajnizan - Iako je ovo subjektivno, ali ikonice su mi bile bolje u prijašnjoj verziji - Firefox još uvijek ne prolazi Acid 3 test, iako sada prolazi Acid 2 test (http://www.acidtests.org/) Sve u svemu, super je.