Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu se odluciti jeste li gluplji vi koji ste prepisali ovaj clanak ili oni koji su ga provobitno sastavili!!
Sve je ovo preskupo za kokuza kao sto sam ja.
\"iOS4, koji omogućava vršenje više radnji istovremeno\" lol! sve vezano za iphone4- lol! (dobro,moram priznat, display je stvarno dobar)
Radim kao konj a šta cu sa platom od 400 KM. Drago mi je da bar ti ovo sebi možeš kupiti.
@Nadimak, Kako onda komentarises ako ne sjedis kuci i ne gledas sta ima na netu?
3-D - televizor nije preporucljiv za djecu ostecuje djeci vid . A tablete kompjuteri nisu preporucljivi iz higijenski razloga jer svi znamo dasu ruke najveci rasturaci virusa prema tome neke stvari su prihvatljive a neke nisu . Prema tome prvo prostudirajte malo imate te vase male mozgove pa prvo prostdirajte pa poslije se kotrljajte da kupite nesto moderno
@Galeb, ne bih ni ja imao da non stop sjedim kući i gledam šta ima na internetu :)
Ja nemam da platim!