Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Treba ujediniti Jugoslaviju, zatvoriti se ko Koreja, imamo dovoljno obradivih povrsina i vode. Ne bi bili ni gladni ni zedni, nafte imamo mada mozemo od Rusije ili Irana uvijek kupovat, more i planine imamo, cak ni godisnjih odmora ne bi falilo. Samo sto to nece nacionalisti i politiciari, bolje da oni imaju sve nego svako od naroda pomalo. Jedino Jugoslavija moze spasiti nas siromastva i americko-europskog reketarenja i manipulisanja svim bivsim republikama! Al nema od toga nista nazalost...
nemre kad su muslimanima svi krivi samo su oni pravi...apsurd jbg
ja ne vidim razliku izmedju muslimana, pravoslavaca i katolika, sve ista stoka koja prica istim jezikom i zivi samo da nesto sprci, pojede i popije!!! nizasta drugo i da se k.rci sa debilnim nacionalizmom! a najveci su krivci uvijek oni koji su najvecem broju, stoga su srbi najveci krivci, da su muslimani igrom slucaja u najvecem broju bilo bi onda muslimani krivi jer onda muslimani bi glumili svoju verziju "velike srbije" ... zato nemoj biti glup! niko nam nije kriv sto smo glupani, ovce i balkanci!
Treba i Njemačku podjeliti u desetak država dosta više i njihovog monoploa.
Nijemci su ništa u usporedbi s Amerima, Ameri Bog i batina cijelom svijetu,čak prisluškuju Merkel i ne misle stati, a ona se sastaje s Obamom i smješka....
eto ti znas o cemu su oni razgovarali iza zatvorenih vrata
Ako se Nijemac dig'o smatraj to zavrsenim odnosno vec rasparcanim.
Nijemci su nitko i ništa u usporedbi s Amerima, mogu samo da im se sagnu.
naravno da to velike njemačke obožavatelje vrijeđa istina, a ne žele vas ni za sluge ti isti nijemci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako seru, pa sta sad treba razjebat google jer je najjaci.
Upravo to! Njemacka ne dozvoljava monopol!
valjda ce i onog naseg hastora malo raz***.
njemacka i francuska su skoro nesto slicno pomenuli amerikancima i...panika u usa.:)) razmisljaju o razvoju sopstvenog eu pretrazivaca kako bi smanjili zavisnost.
...ako eu nije u stanju razviti sopstveni pretraživač i nakrljati farme serverčina, onda i treba monopol...
ocigedno da jeste cim su ameri tako reagovali.svabe su nenormalno tehnoloski jake. nauka im je u svjetskom vrhu i zbog toga se sve sto kazu prihvata sa najvecom ozbiljnoscu. eh,sad ostaju talovi i dogovori kao i uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hochemo kapitalizam, ali ne zhelimo konkurenciju!