Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta bi ja bez čitatelja sa-iks, oni meni odma jave ako je tekst krivo napisan, jebayga nemere se tolki tekst iskopirati brez greške
Još ovo ispravite i onda je dobro: \"kaže Willbord i dodaje da se VEROVALO da ono potiče iz perioda\"
@fahro moj fahro, malo se prevodilac zayebo, da prostiš, pa je \"core\" (jezgro - a to ima smisla u rečenici) preveo kao \"kora\". valjda mu slično core - kora. :)
ma ne jarane... bog reko BLING BLING!! i eto ti tozla.....pa zato i skoro sve vjere planete \"skupljaju \" zlato, jer ga je posro bog!
\"Kako se Zemlja hladila, tečno zlato i platina našli su se u središtu planete, čineći tako glavni dio kore.\" - ne kontam kako je kora u sredistu zemlje. Imam osjecaj da ovdje nedostaje pola recenice
svi smo mi zvjezdana prašina...
gdje nam je sada ta kisa
istorija civilazacije je istorija gomilanja zlata na nekoliko velikih punktova. to je nesto u genima, da ne kazem u softveru.
Bog dz.s.. kaze u kur\'anu da je celik spusten na zemlju, a nije ni sa zlatom dugacije sigurno!:)
sto bi ateisti rekli, i to nije slucajno, ima za sve naucno objasnjenje tako da ne postoji Bog
jel goyno
i ja citam naslov 9 puta,kontam do mene je
zlatNo...?