Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pilot - tebi je glup komentar..znaci seljak je ako vjeruje da Neko vidi od gore sve... Vidi se buraz da nisi bas na Ti ni sa knjigom ni sa bilo kojom naukom -- prvo ne bi smatrao seljaka sa onim misljenjem; drugo ne bi se pitao je li inf da saturn ima 62 mjeseca sigurna,, nego bi malo uzeo pa procitao negdje o tome,, ha ya
@pilot Vjeruj i to j emilion % provjerena informacija... znam ja tim se bavim kao hobijem vec od malih nogu ;)
Lazu. Svi znamo da je Al.lah stvorio svemir 23. oktobra 4003 g p.n.e.
Ops, stjedoh rec prstenja.
Ima garant i boljeg prestenja u zlatarskoj ulici!
Prvo da kažem,Waltere glup ti je komentar,čuj neko to od gore vidi sve,pa jel ovo još samo seljaci čitaju na ovom SA X. Drugo ne mogu da vjerujem da ima 62 mjeseca,jel to 100% provjerena informacija.
dokle je ova nauka došla amman ya rabbi. toliko se busamo da smo pametni a samo nagađamo. neka ljudi sa svojom naprednom tehnologijom naprave nešto ovako. neko to od gore vidi sve.
GLUPOSTI !!!
neznam za vas al ja sam ovu istu vijest procitao na ovom portalu prije nekih mjesec dana..
Džeko prelazi u Vozuću za 50km
Jedna od najvećih tajni Sunčevog sistema mogla bi biti riješena novom teorijom: Dzeko prelazi Vratnik!!
A šta je sa teorijom Mehkog To-rabija ???
@cafir slazem se u ppotpunosti,,,Neznam zasto ovi idu na DISLIKE