Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od stvari koje mrzim ovdje na Klix-u su i komentari koji nemaju veze sa člankom. Ja ovdje dođem na jednu debatu a zateknem ljude koji spominju politiku koja nema veze sa ovim člankom. Svaki članak ove sekcije pročitam, svaki, ali nemam sugovornika sa kojima bih mogao pričati. Svaka čast Commy-u, #Dunji#, Ares_Kane-u i drugim ljudima sa kojim mogu da razgovaram, svaka im čast ! Sa njima ovdje znam često da razgovaram, ali nas je na veliku žalost malo. Nadam se da će se situacija promijeniti.
Pric'o bi ja evo s tobom jer slicno misljenje imamo po pitanju tih debata i sl. Ali vjeruj da o ovome slabo sta znam da bi se upustao u nekakve debate... Bice drugih tema, prati me ;)
pa zar nije doDICK najveci grabljivac...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tad je dosao predak Bakira, pokrenuo biznis i ovi umrli od gladi:-)))))))
a jeste retardi, jos samo niste clanke vezane za englesku premier ligu povezali sa nasom politickom situacijom
a jeste retardi, jos samo niste clanke vezane za englesku premier ligu povezali sa nasom politickom situacijom
ee hoće to jarane kad se sexaš na neravnoj podlozi pa ti jaja na kamenu ostanu :)
ma gore-dole par miliona godina sta je to
Treci svijetski rat na pomolu a mi treba da razmisljamo o mesozderima iz doba jure ili cega vec ... Svasta
Laze !! Nije stariji od mene!
Jao sto se rasipaju tim milionima godina, hahhahah pa nista se ne moze ustanoviti sta je bilo je par stotina hiljada godina a kamoli prije 150 miliona godina ma sta oni izvode.
nije valjda "pronadjen" najveci grabljivac, nego fosilni dijelovi?! :))
kasnite momci,davno vidjen u filmu Jurski park :)
Prije 150 miliona godina biće koje je sada fosil, bješe strah i trepet svim ostalim bićima. Danas smo mi u toj ulozi..
odnosno kada je tireks hodao zemljom --------------------------------- "tireks" novinaru? T-Rex novinaru. Jebote te "dva veka Vuka Avaza"
Ovi naucnici seru u PM !!!
ljudi ovo je laz zele iz amerike da vas uvjere da dinosauri postoje da bi mogli zavladati svjetom (npr sta znaci prezime bush u indiji znaci guster a to su dinosauri) istrazite malo
Jebo ma.er, pa zar nije Dino i Vize na vrhu lanca ishrane!