Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, ja ponekad imam ružan običaj da napišem ili pročitam kratku poruku dok vozim, doduše samo od bliskih i bitnih osoba (4-5), al' svejedno. Pokušavam se riješiti te navike, nije dobro. Samo derati po novčaniku i to veće kazne. Mene otkad su jednom opalili po džepu zbog priče na mob. (40KM) više nikad. Ako je hitno, stanem na proširenje (grad) ili pored ceste (van) i onda nema problema ni za mene ni za druge.
...balkan boy može sve to...i vozit i smsat i jest burger i mjenjat cd...i usput ošacovat plavušu u retrovizoru...čudo od vozača...
J3bo ma*mu svoju ,zar je tolika nuzda za volanom , zar gori nesto Derite ich Policija ne zalite ich...!