Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta tokmaka vjeruje u ovo i jos se dive sa ovim dostignucima,a sve sto vide sto im NASA servira je CGI.Slijepo vjeruju u ovo bez ikakvog valjanog dokaza.
Postoji milion dokaza samo si ti debilan da valja. Ako je neko ovdje tokak to si ti
Da nije ratova odavno smo mogli naseljavati Mars i imati svemirske stanice van heliosfere.
Što neko ne ode i ne pogleda? Ima dobar majstor u Tarčinu radi sa ovim iz Kragujevca. Fiću izvuku iz smetlja dovuku ga njemu i on ga napravi da bude ko nov.
Zadivljujuće dostignuće čovjeka. Zaista bez premca u tehničkom postignuću!
Sou NASA lazova se nastavlja,kakva budala moras biti da vjerujes da se neka igracka sonda nalazi u svemiru vec 45 godina bez ikakvih problema siba prostranstvima svemira ,sama se sesrvisira mjenja dotrajale dijelove i kao ovi lazovi imaju vezu sa igrackom sondom.
Nalazi se u perfektnom vakumu i opremljen zastitom protiv Sunceve radijacije tako da se i ne moze tako brzo pokvariti. Jedino moze izgubiti signal sa Zemljom, ako se dovoljno daleko udalji.
Ja se ne razumijem u tehnologiju, ali me zanima koje pogonsko gorivo koristi tokom 45 godina?
imaju dvije sonde u međuzvjezdanom prostoru a kažu uobičajen problem- isto kao kod nas tradicionalan, po drugi put.