Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nismo sami. Galaksija je beskonačna
Mislis Univerzum? Galaksije su itekako definisane oblikom i velicinom.
Nista nije beskonacno. Sve ima limite i univerzum. Univerzum ima ogranicen broj atoma koji su nastali prilikom big banga. Ni jedan jedini nije nastao poslije toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U BiH vjerujemo samo u Vanzemljake, tj. zemljake koji su vani.
Intresantno je to kako vanzemaljci u 95% slučajeva posjećuju Ameriku i kako Amerika jedina zna o njima, i skoro svi koji su vidjeli su iz Amerike. Hahah koja glupost. Mozda im godi tamo
Naš Semir kao politolog bi trebao otkriti kakva je situacija sa političarima sa tri prsta a ne bušit oko Visokog.
Naravno da nismo sami , posto nismo toliko civilizovani i inteligentni ,sa ovom pamecu odma od njih bi trazili najmocnije oruzje dase porokamo sto prije.. Je to ti je Sapinis zemljanin koji u svojim genima ima zlo ,mrznju i pakost.
Stvaraju novo Božanstvo samo da bih ljude odvratili od spoznaje pravog Stvoritelja. I izmišljotine koje plasiraju ljudima zadnji par decenija samo da bih ljudima prikazali neki imidž kako "Aliens" izgledaju a ustvari to su samo izmišljotine.
Prosjecni Homo Bosniacus svih nacija: "Vjerujem u bajke o Bogu i anđelima ali jok u vanzemaljce jer ih niko nije vidio"???? A Boga i anđele vidjeli samo nadozirani opijumom i gljivama.
Vanzemaljci ne postoje, postoji samo filmska industrija i budale koje to gutaju.
Ispucali su teroriste, pandemije sad su vanzemaljci na redu da nam serviraju :D
1000 posto , mora neka.kriza biti , nemaju vise sta
Šta sami..oni su taman dolazili u početku prvih civilizacija I nazivani su Bogovi.parili smo se sa njima..pa mi smo neka mješavina hibridi
Vratite nam Elvisa,Haseta i Bruce Lee-ja…evo vam silikoni,atomska i CIA..
Pitam se samo zašto bi morao neki UAP ili NLO jeste, da prođe kroz naš solarni sistem. Ako posjeduju tehnologiju gravitacijskog polja kao što ju je obznanio i obrazložio Bob Lazar, onda mogu da izrone u bilo kojoj ciljanoj tački univerzuma.
Samo se pitam sta nam je sad Nasa iluzija show pripremila?? xD
pitam se da li vanzemaljci kao mi gledaju u nebo i misle da su sami u svemiru😂
A da nisu srbi😂znate ono srpsko nebo zemlja narod nebesko🤭
Zašto su sada priznali nešto ne štima
Traze uzorke vanzemaljaca iz Meksika a Arei51 ne daju prismrditi na kilometre.