Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas vec odavno rade masinerije za isisavanje novca, i to veoma uspjèsno
😀😀😀😀😀!!! I TE KAKO RADE!!!! CVJETA POSAO!!!!
Kod nas kod Kaknja u Tićićima postoji izvor geotermalne energije. Ali ne daj bože napraviti kakvu geotermalnu elektranu, izvor zauzele babe da se liječe hahaha kao to je ljekovito hahaha
Kod nas u Sarajevu,Tuzli,Zenici filteri bi im trajali dan dva pa propuhivanje...
Po jedan u Tz, Ze i Sa
Nama Bog dao prirodno postrojenje za proizvodnju cistog vazduha - Igman i Bjelašnicu, a onda se domaci kauboji sjete da tu treba praviti gradove dok gradovi u dolinama sve vise lice na djungle, betonske, smrdljive, bez ikakvog smisla za normalan zivot.
sve je to super kao elektricna auta zastita okoline dok nedodje do unistavanja baterija koliko taj zagadi dok je u procesu rada
Treba nam samo jos 7850000 takvih postrojenja
Isto kao u BiH !
Ko zna šta mu je prava svrha?!
Daj ne seri
posredno ce da ispumpa 8000 tona ( razvoj tehnologije, proizvodnja, transport opreme itd)
Najvise kritike i mudrih alternativa iz najzagadjenijeg dijela Evrope
Treba nam je po jedan stroj u svakom naselju.
lezu...ovo je mašina za bežično daljinsko vakcinisanje
Server za umrezavanje cipovanih ljudi u Evropi i Sjevernoj Americi
Sisaci pameti
Znate koliko je to. Jedna pješčana plaža i jedno zrno pijeska na plaži. Znaci treba oko milijardu ovih kutija da nesto eliminiše.
I SAD IDIOTI IZ (INDIJE) I DRUGIH PRIMITIVNIH ZEMAALJA POKUŠAVAJU DA NASELE EVROPU!!! MA UDRI IDIOTE I VRAĆAJ ODAKLE SU DOŠLI !!!! ODAJEM PRIZNANJE (HRVATSKOJ POLICIJI) NA PROFESIONALIZMU!!!
preseravanje