Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ga ko oni anaboličari iz sarajevskih teretana
koji ste vi idioti!!! da se vasem djetetu ovako nesto desi, biste li se za.ebavali na njegov racun? pa pomislite samo kako mu je roditeljima, degenerici jedni stupidni!
Sve su to roditelji krivi, sto mu daju da jede toliko, umjesto da mu smanje obroke žao im ga jer plače. Na šta će ličit kad odraste?
Bolje ga nasopat nego ga pustit da place. Cudim se kako je uopste ziv! Ovim roditeljima treba oduzet dijete, tove ga 10 puta vise nego sto bi trebalo!
buci, buci :D
AKO HOĆE DA MALI SMRŠA NEKA GA POŠALJU KOD NAS U BIH.
Jel\' na pecenje i cevape? bojim se da mu ta \'dijeta\' ne bi pomogla. Nije ovo zemlja za njega.
daaaaaaaaaj kruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuha
OMFG
Ma dovedite ga u Bosnu malo
užas! mali će i oslijepiti od debljine. čak su mu i kaci na očima predebeli. :S
Ma boli me briga za glupe roditelje, nego imal kakva ovdje đevojka, da se kresnemo...100 % diskrecija :D
Cartman !!??? sc.rew you guys I am going home....
@???? Jeste da situacija nije smiješna, ali zbog tvog komentara sam pala sa stolice! Hahahahahahahaha!
Pročitala sam par komentara i samo mogu reći SRAM DA VAS BUDE,,,ovdje se radi o nekoj vrsti bolesti,poremećaju metabolizma ,,roditelji su očejni a tko nebi... a vam smiješno,,fuj ,,,,,kakvi ste vi to ljudi ??
Fatty Bomber.. http://www.youtube.com/watch?v=PJJyFrnOANQ
Halo moralisti (koji napadaju ovdje raju) MALI JE KRMAK JER ZDERE ZA TROJICU LJUDI,A NE OD BOLESTI. Ajd mars.A ja se nadam da ce s 10g smazat svoje glupe roditelje za rucak.