Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas jednog na ulici vidim u nečemu, pet minuta sam se dvoumio da li su štrample ili helanke. Na kraju se ispostavi da su hlače. Drugi ide fali mu 40% hlača, ko da ga je napao aligator. Ne možeš pristojno obučenog muškarca na ulici vidjeti. Ovi momci u odijelima su osvježenje.
Prvi pozitivan trend za koji sam cuo na tik toku. Licno nemam nista protiv novih generacija iako ih mnogi nazivaju degenarcijom iz godine u godinu.
a sta je lose sto odu u odijelima lijepi i skockani u kino, ne znam sta hoces da kazes
Slucajno, slucajno...
Generacija idiota.
Pa Jel bajram il nije
Jao majko moja, znači da neki tik toker stavi usrane gaće na glavu, cijeli svijet bi to trebao slijediti? Ovak svijet je pun ovaca be mozga....
Ja ću zbog trenda na tiktoku skinuti se gol, I prodefilirati kroz selo, doći do grada i reci cu: Zahvaljujući nadolazećem trendu na tiktoku ja sam kao od majke rođen, nemoj te me legitimirati.
Ako roditelji ne znaju, djeca ce sama (ona pametnija) izmislit dobre trendove ;)
Širom svijeta??? Mislite širom Amerike mahnite....
Ne razumijem sta hoces da hodaju goli?
Super da ste prenijeli tu vijest, sad če i naša mladarija kopirat te glupe fore.
treba na sve i jedno kino postaviti celicna vrata i zavarit baglame da se nikad ne mogu otvorit
sline mutave, skolujte se, radite nesta, ne balite po tik toku.... 😂🤣
Degenerici
Debilske generacije, ali pozitivna stvar je što nisu krvoločni i ne žele da ginu u ratovima.Više se fokusirali na toktok i pućenje usnica
Grijesis..ako im na tik toku serviraju rat, ici ce i u rat
elitne kidare
Znači generacija onih koji su i čiji su roditelji pokrenuli neke od najvećih ratova, ubistava, tjeranja... oni koji su kao bili prava "raja" i "normalno odrastali", a onda svoje komsije gadjali snajperom i djecu ubijali.. pokretali svjetske ratove, imali kanc logore, oni su svi kao normalni, ali ovi "novi" sto idu u kino u odijelima radi FURKE, , a ubistva ih zanimaju samo u Counteru su degeneracija?