Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đe si trampe kućo stara
@SkinheadSA rece romina koja se fura na skinhedse ahaha.
Komedija sa njim svaki dan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitaju Muju kako ide na posao...a on iz topa...metroom...kako Mujo metroom kad ga nema u Sarajevu...Stvarno kaze Mujo a posla ima icka ti materina.
ahajahaha
Sarajevo je imalo metro prije Becha
Ma treba mu ovaj pružit dršku od metle pa nek je ksebi vuče NARANČASTA ŽAVOKREČINA. Nisam znao da životinje u ljudskom obliku su sposobne rukovat se. Svaka čast dreseru NARANČASTE ŽABOKREČINE.
sad ce ameri "He is Canadian!" nek ga je nadmudrio.
Cekaj samo da te Dodo scepa :D
Zato Dodiku nisu dali vizu za USA, da trampu ne ishchupa ruku iz ramena. Skontali da je vechi benevrek od njega.
Budaletina teska
jos samo da saznamo kakva mu je stolica
tramp genije
Boga mi bas gledam ova drvenarija otisla na ovoj Bijeloj kuci,
Dohako mu
Nista dog ga Putin neotrese na ipon ko papak slinu
lijepi tvoj putin, ha :)
wtf žućo :)
@lik55555555 tebi nije na um palo da si ti POSRBLJENI TURČIN 2 miliona turskih vojnika jebavali koga su htjeli i stigli, 500 godina a Turci vole puno da ebu ti samo saberi 500 godina 2 miliona vojnika čije su žene daleko i kojim se puno ebe i koji imaju pravo da ebu koga stignu i ti meni pričaš ko je od koga nastao 500 godina pomnoži 2 miliona vojnika sa dignutim kurcevima
oni koje su ebavali tuđe zovu se sada kao i vi, imaju njušku kao i vi, neuredni su kao i vi, lažu kao i vi i tako dalje...sve ostalo je ostalo što ti nemožeš smisliti a nekad si i ti bio, Hrvati ili Srbi. Šuti Turko. ne stidiš se pričati javno kako su ti żene kroz pokoljenja u obitelji prolazile, fuj
Ovaj lik ispred se smrzo ko pi*ka
zamisli da Dodika ovako dohvati
Upisao bi se od uzbuđenja