Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A KOD NAS ŠOŠONI NE MOGU DA NAUČE BOSANSKI NI ZA 50 GODINA :D
***m- pa kada ne postoji , kako ce nauciti...
hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ja sam u Svedskoj zavrsio 4 stepena svedskog (4 i postoje) za 19 radnih dana i postavio im rekord. Nisu Bosanci glupi.
Ovdje ti to nije toliko komplikovano kao kod nas. Ja prvi dan kada sam dosao, presao sam pola knjige i odmah su mi dali da polazem prva dva stepena. Sljedecih 18 dana sam isao na predavanja 3. stepena i kad sam polozio, odmah su mi dali da pokusam uraditi i test 4. stepena, sto sam takodjer polozio i dobio 2500 KM, kao nagradu. Inace, do prije godinu ili dvije je bilo da ako polozis sva 4 stepena u 6 mjeseci, dobijas oko 2500 KM kao nagradu. Mislim da to vise ne postoji.
Aj neserite nema veze sa vezom da je za 14 dana nacio novi jezik gore ste vi budale koje ste povjerovali u ovo
Ono nije istina,dijetu svaka cast al norveski jezik je bas tezak.On je naucio par recenica i to je to.Pisem ovo jer imam se baš susrecem s tim zadnju godinu dana.
da to nije zato što si bošnjo kojem treba dugi niz godina da nauči nešto?ja npr godinu dana učim njemački a ne znam još ni riječi
Možda si ti samo glup???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Fafro je bio ministar ko zna sta ce tek sad biti kad je u koaliciji sa pedercinom baketom, a ne zna bosanski..
"dok je njegov otac u gradu Larviku na jugu Osla". Autor je mislio na jug Norveške.
Malo sutra naučio !
Grad Larvik na jugu Osla. Šta ba?
Grad Larvik na jugu Osla. Šta ba?
...ma hajde sta ima veze,recimo da jeste,necemo sad traziti dlaku u jajetu...
mali alal ti čufte...ako prihvatiš još osnovne norme Norvežana...ima budućnosti za tebe...nije valjda glup da se ne prilagodi
Vidimo kako si se ti prilagodio državi u kojoj si. Taj nick dovoljno govori...
ba ...BiH sama sebe uništava, i podržavam je u tome...zato jer ligavci žive unjoj
Ja mi nekog jezika... Ja ga naučio dok sam gledo ovaj iterview sa Yamanom Kafarnawiem
djeca brzo uce ... bit ce ovo dijete i pametnije i bolje od ostalih u skoli ... sretno malenom i porodici!
e moj sinak,kakve koristi od toga što si naučio jezik,Norvežani će te uvijek smatrat nižom rasom,kad uđeš u prodavnicu misliće da hoćeš krast,kad uđeš u autobus misliće da hoćeš prdit,kad sjedeš pored njih u kinu misliće da se hoćeš raznjet bombom...radićeš poso za koji ti neće trebat nikakav jezik i dobićeš opštinski smještaj duboko u Norveškim šumama
Betty Zato je bitno na vrijeme da stekne neki ugled i poziciju, a kad si ugledan (i imaš para) onda te drugačije gledaju i tretiraju, zar ne? :)