Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su tadašnji novinari istraživaći pronašli u urbanom dijelu Sarajeva a do Vućije luke, Skakavca i sličnih destinacija po tadašnjoj BiH gdje se guslalo o klanju nesrba niko nije smio ni prismrditi.
i onda naletio Hico i pomeo sve
Vidim po komentarima da je i ovaj članak uzburkao septičku jamu.
Bolje nego sad s papcima
u aprilu 92-e, dok su č... sijali smrt po Sarajevu, Sarajlije su mahale titinim slikama ,u isto vrijeme dok je arkan čekao naredenje za upad u Zvornik ,Bošnjaci su mirno mahali titinim slikama u forumu građana za mir .Neku noć se ponovo pojavio tito na sceni u Sarajevu -šalju se poruke da ljubi ko god koga hoće i prisjećalo se na slavljebis titinog vakta Pitam se nakon 30 god kada će narodu biti jasno da nema istinskog zajedništva bez katarze
Izbori u Srbiji su pokazali da samo njih 0,2% građana želi zajedništvo sa vama Zašto se ne okrenete sebi i ne sahranite tu iluziju i suočite se sa stvarnoscu
Ne znam što ti Tito smeta? Tekst se odnosi na doček Nove 1941. godine. Ako si pročitao, mogao si primjetiti da nema muslimanskih imena. Muslimani su vraćeni na javnu politicku, sportsku, kulturnu scenu u Sarajevu i BiH tek sa Titovom Jugoslavijom. Zato, sinak moj, ostavi se Tita. Da ga nije bilo, ni nas ne bi danas bilo, a pogotovo ne bi bilo BiH. Svaki će ti nacionalista Srbin i Hrvat reći da ih je Tito omeo u podjeli BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nazalost i nama je govoreno da slavimo novu 1992 jer je za rat potrebno dvoje i da ce nam sad biti selo veselo u svjetskoj politici kad izadjemo iz sigurnosti Jugoslavije..
BiH je nerado izašla iz Jugoslavije i to kad je od nje ostala velika srbija.Da nismo izašli bili bi živi štit i topovsko meso srbima u agresiji na Hrvatsku i to jedino Alija koji je preoteo Abdiću vlast nije pogrješio a što bi Fikret uradio.Muslimanskih žrtava bi bilo vjerovatno isto samo u borbi za VS protiv Hrvata.To što su nam Hrvati kasnije po dogovoru Tudžman Milošević zabili nož u leđa je njihova a ne naša sramota.
"Kraljevina Jugoslavija" 💪😎 - bez Kralja ne valja, hocemo Monarhiju a ne komunističku žgadiju. Od 1941 pa do danas ni jedna vlast nema legitimitet. Za one koji ne znaju Kraljevina Jugoslavija nikad pravno formalno nije ukinuta. Pa Karađorđevići i dan danas u Londonu žive nažalost.