Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma skinite majke,zene,cerke mi se ono nebunimo .Domindzose im navucite onda koji cas trbusnjaka hmmmm pa stange ugradite u kucama da fino mogu vjezbati!!! I ono neka budu otvorene maximalno OKY-DOKY !!!!
on je ludjak!!! bolesni protivnik PAMETNIH plavusa!!!
Da je ovo uradio muslima u BiH ili gdje drugo bio bi rame u rame sa binladenagom
Volim plavo makar ofarbano. LOL
Niko ih ne tjera da idu u tu skolu niti im brani da promijene istu!
plavuse su zakon...ej moj profa nista ti ne znas..
vehabije odmah zapale za oko buhahahahahahah ima u engleskoj vehabija ima hahahahahhahhaha
uh umalo da kažem da je ovaj ptofa vehabija ali skontah da je David ! Šta je sad ovo? Nije vehabija a ima ovake radikalne stavove i to ne samo on nego cjela škola jer imaju neka stroga pravila odjevanja u školi ! ! ! UUU brajko šta bi mu ova naša stoka ovdje uradila,ma razapeli bi ga na portal na Marin Dvoru! Neznam ko bi bio gori ili učenice ili njihove materešine ! Gluho bilo šta bi čovjeku uradile,a nije vehabija :)
tog profu mora da je neka plavusa nogirala u mladosti heh
Čekaj, on je njih poslao kući da oboje kosu, jer je zabranjeno bojenje kose? :)