Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tad njega Obama ima na piku očiju mi.
:D
Ma ja, osvetite Rimske vojnike koji su časno poginuli prije 1700 godina. OVO MI POSTAJE PRAVO POZNATO, 'BITKA NA KOSOVU' ČINI MI SE, OSVETITE STRADALE PRIJE 600 GODINA HAHA
i ova redakcija klix-a ratnohuskacka izgleda :(
Oni samo prenose onako kako zapad salje propagandu da se ljudima stvori slika da je napad neophodan. Znaju za ovaj napad od prije 1.700 godina, a niko ne spominje hemijsko oruzije koje su SAD koristile u Faludzi u Iraku kada su pobili domace vojnike i civile...
Jel Asad i tada bacao
samo neke gluposti valjaju
eto pa naviknusli da ih neko bombardira (ako se tako kaze)
oumajgaaaad... ako nisu imali razlog da ih bombarduju, sad imaju...
Danas, i najveća GLUPOST može biti plasirana KAO ISTINA. ...
Ja slucajno u basti nasao fosil jedne amebe koju je paramecijum ubio bojnim otrovom prije 3 miliona godina... Pa ni amebe nebi povjerovale u ovakve gluposti kojima nas zasipate. Jeb'la vas Amerika, sve je sracunato da nam nabijete u glavu opravdanost intervencije.
da da, izvjesna cinjenica poput one da u komsijskom nam visokom imamo najstarije piramide. Predlazem umivanje solnom kiselinom.
Ne opravdavam Amerikance ali pogledajte ovo - http://www.senate.gov/isvp/?type=arch&comm=intel&filename=intel090613 ! sve ce vam biti jasno..
jesu ove siije opasni od kad on koriste ovakve oruzje, da Bog sacuva i saklon, kako to od kud oni prije 1700 godina da su bili tamo i docekali rimlajan, ne do Bog nikome.
Baci sisu da se igramooooooo.....
Sram te bilo Assade
u stvari se naucnici cude kako od tada do sada nisu stekli imunitet
ee jebiga ,da nisu slucajno i tada amerikanci htjeli da ih kazne napadom