Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha,koji si ti kreten,ko spominje BiH u ovoj objavi?Pročitaj još jednom pa se uvjeri da se spominju narodnjaci u Hrvatskoj.Oni kreteni prave reda nama u BiH.Prvo sebe uredite,kradete gdje god stignete,ko i ovi vaši(hdz)u BiH
Sda i potkupljivi intelektualci digli masu da ruse Ohr. Udruzeno s Dodikom. Ko je kriv? Sda koja je kupila 3 delegata. Time blokirala formiranje vlasti. Novalica zeli jos 4 godine. Prijete ne da se drzava ojaca, razorena je kroz DS, vec da se sacuva Bh Telecom i Kcus. Sredstvo im je novac i interes te porobljena masa. To vam je korupcija izazvala.