Usljed zabrane cajki
32

Urnebesne montaže zastupnika u hrvatskom saboru dok slušaju narodnjake preplavile internet

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Kao reakcija na zabranu koncerta pjevača narodne muzike u Hrvatskoj na društvenim mrežama su osvanule urnebesne montaže zastupnika u saboru dok slušaju različite folk numere.

Nakon zabrane nastupa srbijanskih folk pjevača u Puli, uslijedile su brojne reakcije kako tamošnje javnosti, tako i u drugim državama regije. Počev od tužbe na sudu, oglašavanja pjevača kojima je otkazan koncert - rasprave traju i dalje, a prenijele su se i na društvene mreže.

Posljednja u nizu pojava vezana za temu zabrane narodnjaka u susjednoj Hrvatskoj su montaže vezane za video potpredsjednika sabora - Željka Reinera.

Naime, na originalnom snimku se Reiner našao u nezgodnoj situaciji kad je na mobitelu pustio glasnu muziku, koju nije uspio stišati te mu je u tome pomogla tajnica sabora.

Tako su spomenuti video iskoristili kako bi ismijali zabranu folk muzike, ali se iz Reinerovog mobitela na jednoj od montaža čuje pjesma Mileta Kitića "Udara u glavu ko šampanjac".

@ivanpernartv "Udara u glavu k'o šampanjac" u Hrvatskom saboru! 😂😂 #pernar #foryou #foryoupage #ivanpernar #ivanpernartv #hrvatska #mediji #tiktokbalkan #tiktok #smijehdosuza #2023 #smijeh #fyp #hdz #udarauglavukošampanjac #milekitic ♬ original sound - IvanPernarTV

Različite verzije montaža uvrstile su i različite numere, a na jednoj od njih je uvrštena i pjesma bh. pjevača Emraha Emše "Otišla je sreća", kao i MItra Mirića: "Ne može nam niko ništa".

Nespretna Reinerova reakcija na muziku koju nije znao isključiti u kombinaciji s folk numerama za rezultat je imala urnebesne snimke.