Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne udara sa svim rediteljima ne bi vala ni glumila....
Ova Kristen djeluje kao da je na teskim drogama
pa svaka ciganska prosjakinja na ferhadiji izgleda sedam i po puta bolje od ove pacovčice
Vidi se da joj iz ociju racku viri, pozelela cura dobrog talambasa, probala i rekla nikad vise mlakonje kao ovaj njen. I sta je tu sporno Bez starca nema udarca.
A ko su ba ovi bezveznjakovići, neke nepotrebne ničim izazvane ultra poznate zvijezde tinejdžerskog univerzuma?
Glupavi nafurani snobu, spusti nos udariće te grom
i ja svoju trebu varam kad god mogu,hahahahaha.....i
sve su one rospije a glume ludilo.samo im je ku.rcina u glavi!!!!!
*e*bo tebi i m..ater , i oca i nn..anu s slucaju da ti je ziva.
Za ovu sto je napisala esej o nabildanim muskarcima: Specifican muskarac je Johnny Depp kojeg zenska populacija ( pod kojom mislim na ZENE i DJEVOJKE, a ne maloljetne napaljenice koje se loze na ovog kvazi vampira) smatra zgodnim i lijepim, sto fakticki jeste bez svih karafeka koje ima na sebi. Ovo dvoje su izrazito ruzni ljudi, a slava i novac rade to sto rade. Ali boze moj, i meni je k\'o djetetu Nick Carter iz BSB bio prelijep, a pravi ruzni zuti Amerikanac. Zato razumijem djevojcice i one sto bi mu dale jer ima para. Da je lijep - nije, da je zgodan - nije. Da ima para, e to jeste.
Dobro je, imam šanse. Dan je imao smisao.
je.bo tebi lik s torbicom ma.te.r
Pattinson ce joj se krvi napiti... :)
ma ebo nju...Scarlet Johannson je naj naj guz i sis i usne holivuda ufff
Pa jeste bezveze al nije toliko da joj uho treba biti na obrazu... ocigledno je prekriveno kosom!
ovo je sve photoshop jer na slici Kristen nema uopste uha :p tako da su sve ovo samo izmisljotine da bi ih ljubomorni rastavili :) ROBSTEN FOREVER
Ova ko da smrce cemenat kakva je gadna...