Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa, kako ne? Jedan sladak filmic ! Bas vrijeme leti u nepovrat.. tako brzo! Izrasla je u lijepu zenu.
hehe super, a vidjelo se da ce biti ljepotica :)
hmm da a sad su kovrdze na drugom mjestu ehh kako vrijeme leti
A sjecas li se ti svog lidera koji ti je obecavo zlatne kasike a donio ti bijedu i Mevlida?
i sta sad s njom?? imala simpa ulogu prije stoo godina kao dijete i to je to. ne bih je se sjetila ni za narednih 100.
Citiram: \'\'sve cete\'\'?? Slobodno to reci i muskarcima, jer ako vec vjerujes u Svetu knjigu onda vjeruj sve sto u njoj pise, kao to da je blud zabranjen i za muskarce!
\'\'polovna\'\'??? A ti sebe smatras nakon x sex-parnera novim? Ako tako govoris o zenama onda slobodno reci i za muskarce da su polovni!! Jos vi ne birate, idete bilo s kim! Cast izuzetcima. A ako svoje misljenje o \'\'polovnim zenama\'\' baziras na religiju, trebao bi kao \'vjernik\' znati da je sex prije braka zabranjen i za muskarce. Ja jesam misljenja da imati odnose treba samo sa voljenom osobom s kojom si u dugotrajnoj vezi, a ne bilo s kim, ali to vazi i za muskarce i djevojke.
Zar se blen.tovi više sjećaju filma, nego stvarnosti iz 1991 godine ? Sjećate li se mitinga, JNA, poziva na kl.anje zahrđalim kašikama i slično... Nju na.bijte sebi u dupe..... (Zaborav STVARNOSTI će proizvesti novu 1991 godinu)
koji si ti mevlid
Pogledajte Pipi Dugu Čarapu https://www.google.ba/search?q=heather+christensen&hl=bs&sa=N&gbv=2&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=moReT6orwpGzBom_yYcG&ved=0CC8QsAQ&biw=1016&bih=592
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
eeeeej nejiii jest vaala ......a juce pricamo o njoj a vidi danas! Sta ti je ovaj internet....
jest vala a ja sam se bas pitala sta je sa snjom.
Kakva guza,boze kakva guzaa!
extra film, i sada ga često pogledam :))
Bila lijepa - postala prelijepa
@jah cim je neko nevin bacate ga u proslo stoljece. bas me interesuje sta je toliko lose u tim vremenima? kamo srece da se neke stvari nisu promijenile. ovako zivimo u najpoganijem vaktu, sto bi stari narod rekao. ali ima i ona druga: \"dobra vakta za pogana insana\"