Alisan se udala i trudna je
0

Sjećate li se djevojčice iz filma "Kovrdžava Sue"?

Sarajevo-x.com
Sjećate li se djevojčice Alisan Porter iz filma "Kovrdžava Sue" iz 1991. godine? Alisan je pobrala simpatije kod gledalaca širom svijeta svojim simpatičnim izgledom i glumom, no sada je Sue odrasla žena, trudna i u braku.

Tridesetogodišnja Porter, bivša glumica, sada je poznatija kao pjevačica i tekstopisac. Nedavno je na Twitteru objavila svoju fotografiju u vjenčanici i sa trudničkim stomakom. Alisan se udala za dugogodišnjeg prijatelja Briana Autenrietha.

Alisan više nema kovrdže kakve je imala u filmu koji ju je proslavio još kao dijete. Na vjenčanju je nosila bijelu haljinu, imala je blago uvijenu kosu i veliki buket ruža. Kako pišu američki tabloidi vjenčanju je prisustvovalo stotinjak gostiju.

"Ja i moj suprug smo bili prijatelji 13 godina. Prekrasan je osjećaj kada znaš da se udaješ za svog najboljeg prijatelja", izjavila je Alisan za magazin People.

Njih dvoje su se počeli zabavljati kada je njoj bilo 18 godina, a njemu 21. Vezu su kasnije prekinuli i ostali prijatelji. No, ponovo su počeli izlaziti kao par i sada su svoju ljubav krunisali brakom.