Farbala se sedmično
9

Sharon Osbourne više nije crvenokosa, nakon 18 godina promijenila boju kose

S.H.P.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Supruga britanskog rokera Ozzyja Osbourna, Sharon više nije crvenokosa. Nakon što je svake sedmice farbala svoju kosu odlučila je tome stati u kraj i pustiti svoju prirodno sijedu kosu da raste.

Bivša kandidatkinja britanskog X-factora skupila je hrabrost i odlučila se za promjenu za koju se premišljala punih 18 godina. Njenom transformacijom pohvalio se njen frizer Jack Martin na Instagram profilu, piše Mirror.

"Još jedan divan dan u mojoj karijeri. Sharon je potpuno sijeda i zbog toga je svoju kosu farbala jednom sedmično u vatrenu crvenu posljednjih 18 godina. Ovu transformaciju je željela odavno, ali svaki put kada je pokušala to je izgledalo katastrofalno. Budući da se na TV-u pojavljivala svake sedmice toliko puta je morala i farbati svoju kosu. Nisam joj ništa obećao, ali sam joj rekao da ću se potruditi da što bolje uradim svoj posao kako bi je doveo do platinaste plavuše, tako da ne mora stalno da se farba", napisao je Martin.

Dodao je i kako je Sharon jedna divna, prekrasna i slatka duša. Njegovi pratitelji bili su oduševljeni njenim novim izgledom.

Međutim ovo nije njena jedina transformacija, Sharon je 1999. godine smršala više od stotinu kilograma, a radila je i mnoge plastične operacije poput zatezanja lica, trbušnjaka, liposukcije i redovno je ubrizgavala botox.

Godine 2007. priznala je kako je na plastične operacije potrošila više od 500.000 dolara.