Prepali obožavatelje
54

William i Kate posljednjom objavom šokirali fanove: "Skoro sam se onesvijestila"

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Kate Middleton i princ William slave 13. godišnjicu braka, a na Instagramu su je obilježili još nikad viđenom fotografijom s vjenčanja.

S obzirom na loše stanje princeze i bolesti ostatka kraljevske obitelji, obožavatelji diljem svijeta pitaju se kako će njihovo slavlje izgledati i hoće li ga uopće biti, no princ i princeza su mnoge obradovali novom objavom.

Na svom službenom profilu na Instagramu princeza i princ objavili su još nikad viđenu fotografiju s njihova vjenčanja 2011. godine.

''Na današnji dan prije 13 godina!'' piše u opisu crno-bijele fotografije na kojoj poziraju sretni i nasmijani.

U komentarima su se nanizale brojne čestitke, no mnogi fanovi prepali su se jer je fotografija bila crno-bijela te su na prvu pomislili na najgoru vijest vezanu za princezu.

''Zašto, pobogu, crno-bijela!? Skoro sam se onesvijestila'', ''Kad sam vidjela crno-bijelu fotografiju...'', ''Nemojte me tako plašiti, skoro sam povraćala od šoka'', ''Ova fotka je jako loš izbor u ovom trenutku'', pisali su im mnogi.

Inače, princ od Walesa vratio se dužnostima prošlog tjedna, obavljajući svoje prve javne angažmane otkako je njegova supruga prošlog mjeseca otkrila da joj je dijagnosticiran rak.