Voditeljica otkrila
5

Sharon Osbourne pozitivna na koronu, bila hospitalizirana zbog respiratornih problema

E. Sk.
Osbourne: U septembru bila u karantini (Foto: EPA-EFE)
Osbourne: U septembru bila u karantini (Foto: EPA-EFE)
Slavna američka voditeljica Sharon Osbourne (68) pozitivna je na koronavirus. Ona je o tome fanove obavijestila na Instagramu te je sve zamolila da se čuvaju.

Sharon je otkrila i to da je nakratko bila hospitalizirana zbog respiratornih problema koje je imala nakon što je ustanovljeno da je zaražena.

"Moram vam reći da sam pozitivna na koronavirus. Nakon kratke hospitalizacije oporavljam se daleko od Ozzyja Osbournea koji je dobio negativan rezultat, dok je emisija na planiranoj pauzi. Molim vas, čuvajte se i budite zdravi", napisala je voditeljica.

Sharon je odlučila da se testira nakon što je njena kolegica s kojom vodi emisiju "The Talk" Carrie Ann Inaba saznala da je zaražena. Brojni fanovi u komentarima su joj poželjeli brz oporavak, piše CNN.

U septembru je Osbourne stavljena u karantin, kada se pojavila u svojoj emisiji putem videolinka, a nakon što je jedna od njenih unuka bila pozitivna na koronu.

Osbourne je preživjela rak debelog crijeva, a njen suprug roker Ozzy Osbourne ima Parkinsonovu bolest. Još u martu je njihova kćerka Kelly Osbourne izrazila zabrinutost za njihovo zdravlje u pandemiji.