Prisjetila se anegdote
39

Jovani Joksimović sin "slomio srce": "Pa mama, ona je baš puno ljepša od tebe"

N. C.
Jovana Joksimović
Jovana Joksimović
Jovana Joksimović, voditeljica i supruga Željka Joksimovića, ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce" nakon što je ugledao slavnu glumicu.

Naime, Kosta je film u kojem je glumila Angelina Jolie te je ostao oduševljen njenom ljepotom. Jovana je ovaj detalj ispričala u emisiji koju vodi Goca Tržan.

"Moram ispričati, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali s Kostom. Kosta inače nije dijete koje se nešto oduševljava kao 'jao što je neko lijep' ili uopće ne komentira tuđi fizički izgled'. I sad, sjećam se da je jednom kad smo gledali 'Maleficent' s Angelinom Jolie, a imao je jedno tri godine, rekao meni: 'Mama, je li moguće da je ona ovoliko lijepa?'. Ja kažem: 'Joj, pa ljubavi da, ona je stvarno prelijepa, ali je li ti ljepša ona ili mama?' Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj djeci majke uvijek najljepše... A on kaže: 'Pa mama, ona je baš puno ljepša od tebe', prisjetila se.

Potom je istakla da je ta njegova izjava nije pogodila, ali da je dobro zapamtila te je uvijek rado prepričava.

"Ja kao, Bože, jesam se uvrijedila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome", navela je.

Jovana i Željko Joksimović, pored sina Koste, imaju i blizanke Anu i Srnu koje imaju šest i pol godina.