Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokapo bi po njoj i razmeljo onda sve
Lijepa zena
Lijepa deva na slici nikog u sedlu, mozda je sjahao neki Srbin pa sad uzjase bogat arap.
Seve je unikat,pa vi pišite šta hoćete.
Priprema se za zemlje crnice im ona dosta godina sipljiva je dosta
Je.ote neko uziva,a neko nemoze priustiti ni litar mlijeka,svaki dan fotke sa skupih destinacija ovih pjevaca i glumaca koji zaradjuju od ove raje sto jedva sastavljaju kraj s krajem.
A imas i lijenih ljudi koji vole kukat a ne radit nista. Evo ja sam se skolovao u inostranstvu bez icijih para ili babovine, crko uceci na stranom jeziku i radio studentski posao da otplatim racune. Zato sada zaradjujem dovoljno da mi otici na odmor ovakvog tipa nije problem. A bil Bosnjo nas ucio mozda strani jezik? Bi bi malo sutra. Lako je ken*at na klixu. Posao svako moze naci.
znala je ona pozirati i potpuno otkrivena
Seve ko vino, dobraaa
Mogla si i u Barandi i ljetovati