Na Mrtvom moru
16

Severina pozirala potpuno prekrivena ljekovitim blatom: Dan si mi popravila

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina uživa na odmoru u Jordanu, a da joj boravak u toj zemlji itekako godi dokazala je posljednjim fotografijama koje je podijelila na svom Instagram profilu.

Naime, hrvatska pjevačica je pozirala na obali Mrtvog mora u minijaturnom bikiniju prekrivena ljekovitim blatom.

“Sada sa sigurnošću možete reći da ste se spustili 380 metara ispod razine mora", napisala je uz objavu koja je pokupila preko šest hiljada lajkova u samo sat vremena.

"Popravila si mi dan", "Ti si sami vrh", "Ljepota", "Ovaj piling smo čekali", neki su od komplimenata ispod niza fotografija.

Inače, ljekovitost blata iz Mrtvog mora poznata je vjekovima. Svojstva mrtvog morskog blata pridonose uspješnom zacjeljivanju kožnih, živčanih i vaskularnih patologija, bolesti probavnog trakta, dišnog sustava, zglobova. Prljavština se nosi s problemima ginekologije i reprodukcije te stabilizira endokrini sustav.

Pjevačica se ranije pohvalila nizom fotografija, pokazavši da je posjetila neke od najvećih atrakcija ove zemlje. Među njima je i pustinja Wadi Rum, koja je ujedno i jedna od najpopularnijih lokacija za snimanje pustinjskih scena u brojnim holivudskim filmovima.