Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se vijorila nego su je držali u rukama
Sjećam se kad se u ukrajini vijorila zastava BiH....oh wait
Moze zastava Ukrajine, a ne moze minuta sutnje za zrtve masakra u Gradačcu?! Kao da se stide toga i kao da se to ne desava i kao da nema bolesnika u zemljama odakle im dolaze filmske glavesine!
znači kurči.a
Umjesto lonca, na SFF-u papa se uglavnom Bambi Plazma ... Lud Zbunjen Retardiran.
Ukrainci slali ubice 92 do 95 da ubijaju Bošnjake, a mi zastavu njihovu razapinjemo u pola Sarajeva !!
Odyebite sa zastavama. Dosta je nama belaja bilo.
Rusofili na aparatima...
Nepostujemo mi svoju zrtvu, a ne da postujemo Ukrajinsku
Ukrajina nikada nije stala uz Bosnu u toku rata. Nisu uveli sankcije Srbiji. Protestovali protiv bombardovanja, Srbije. Dok su Rusi pomogli oluju, uveli sankcije i načelno ništa protiv Bosne nikada nisu imali. A ovi budale njihovim smećem se diče. To nije merhamet.
Hahaha kakve gluposti. Nek su rusi stali uz BiH, njihovi placenici se hvalili u knjigama kako su ubijali civile. Rusi su najglasniji bili protuv bombardovanja Srbije. Rusi uveli sankcije Srbiji? Sa koje si ti planete majke ti? Milosevic isao u zvanicne posjete u Moskvu i nazdravljao sa Jelcinom. Ti si ocito nepismen i neinformisan lik...gluposti i izmisljotine kakve valjas su da se pomaknes sa mjesta.
Koja preseravanja nizerazrednih glumaca. Moze dan sutnje za zlocin u Beogradu, ali za Gradacac ni rijec. Uzivaj Sarajevo u svojoj promociji!
Lijepa atmosfera
Baš odlično da su odali počast Ukrajini….a minut šutnje manje više! Gadovi.
Toliko je to bitno da u naslovu na pocetnoj stranici stranice pise "Zaviorila se zastava Ukrajine"
Fino Bogami! Sarajevo je filmskom kulturom u evropskom vrhu i na to moramo biti ponosni.