Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatram da imam slobodu da kažem malo o peti; Poznata je cinjenica da PETA godisnje ubije milijone domacih zivotinja i ljubimaca, "sigurnu kucu" koju oni imaju ljudi zovu klaonicom jer se 36,000 zivotinja dnevno ubije. Kidnapuju ljubimce samo da ih ubiju. Podržavaju eko-terorističke grupe... Svi koji idalje podržavaju PETA-u žive u nekoj fantaziji, jer realno, jedan search je dovoljan da se sve kaže šta rade. PETA nije ovdje radi životinja, već radi para.
Ovi iz PETe teški debili. Sjećam se da su tužili Nintendo jer Super Mario na nekoj igri nosi kapu napravljenu od rakuna...
kume pokemone su tužili jer su rekli da je nasilje
Ovi crnci su fenomen, to dok ima para rasipa se na kozu i zlato i drogu, nije ni cudo sto ih 99% bankrotira..
kakva je to osoba koja voli nositi mrtve zivotinje na sebi?!
Ona koja vidi komad odjece a ne mrtvu zivotinju. Drugo je onaj debilni trend od prije 30-40 godina kad su stvarno imali mrtve zivotinje oko vrata.
Da sta valja ne bi bila PETA, nego PRVA...
Osjeća se dobro u životinjskoj koži.
Ja bi sad za inat narucio jos tri ovake bunde, nek crknu ove vau-mjau babetine. Ono naslo da odredjuje ko ce sta nositi, satro briga ih za zivotinje. Nek stisnu pa kazu ovim milijarderima da se ne voze u privatnim jetovima, to je stetnije od ovoga
Ako je mogao bend Metallica donirati 250 000 USD mogu i ostali da se malo uključe.
U Turskoj ih kupuje...sad treba kupit pa donirat....