"Zauvijek i dan više"
80

Sergej Trifunović podijelio fotografije sa svadbe, otkrio ko mu je bio kum

I. S.
Foto: Instagram/whistler_dick
Foto: Instagram/whistler_dick
Sergej Trifunović je na društvenim mrežama objavio fotografije sa svadbe te otkrio ko mu je bio kum.

Kako su srbijanski medijo objavili, on je u tajnosti oženio Isidoru Mijanović. Nakon crkvenog vjenčanja, bili su na ručku s najbiližima. Velika proslava će biti održana u septembru.

"Zauvijek i dan više", naveo je Trifunović u opisu fotografije na kojoj grli suprugu.

Pratitelji su mu u komentarima čestitali na novom životnom poglavlju.

"Bravo, sve čestitke. Idealan ste par", "Neka vam je sa srećom. Da uživate u vašoj ljubavi i imate iz te ljubavi što više djece", "Dragi Sergej, čestitke od srca. Prelijepi ste oboje", neki su od njih.

Glumac se također fotografisao u automobilu sa svojim kumom, pilotom Nikolom Hajdukovićem, a u opisu je naveo: "Reservoir kums".

Isidora je nedavno objavivši fotografiju dječijih cipelica pokrenula glasine o trudnoći. Još uvijek se nije oglasila povodom ovih tračeva.

Podsjećamo, Trifunović je nedavno uhapšen u Beogradu dok je kupovao marihuanu. Na slobodu je pušten nakon dva dana, a mobitel je dobio nazad nakon 12 dana.

"Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u organima kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem želim da se zahvalim svima na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima", između ostalog je objacvio.