Snimljeni kod Lopuda
74

Objavljene fotografije s ljetovanja Piquea i Clare u Hrvatskoj, na odmor poveo i roditelje

N. O.
Foto:  Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Španski mediji izvijestili su kako bivši nogometaš Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Marti odmaraju u Hrvatskoj, a fotoreporteri Pixsella snimili su ih kod Dubrovnika na jahti koju su unajmili.

Pique i Clara dospjeli su na naslovnice španskih medija nakon što se saznalo da su viđeni na aerodromu u Hrvatskoj, a fotografije koje je zabilježio reporter Pixsella pokazuju kako su provodili vrijeme u blizini otoka Lopuda.

Zanimljivo je da je ovaj omaleni hrvatski otok ovog ljeta privukao brojne svjetske zvijezde, počev od još jednog penzionisanog nogometaša - Davida Beckhama i njegove porodice.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Novopečeni par nije bio sam na ljetovanju, društvo im je pravila Piqueova porodica, njegovi roditelji, Joan Pique i Montserrat Bernabeu te njegov brat Marc Pique sa suprugom Mariom Vallas.

Bivši nogometaš odlučio se za mirni odmor u Hrvatskoj kako bi se maknuo od novonastale drame s bivšom partnericom Shakirom, s kojom vodi spor oko skrbništva nad njihova dva sina.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine jer ju je on prevario s Clarom, a pjevačica je raskid opjevala u svojim posljednje objavljenim pjesmama.