Pratila utrku Formule 1
130

Ivana Knoll pozirala s Fernandom Alonsom, pratitelji nisu oduševljeni: Živiš lažni život

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularna hrvatska navijačica Ivana Knoll, osim nogometa prati i druge sportove, a ovog vikenda se pojavila i na utrci Formule 1.

Na utrku je stigla u izdanju koje nije moglo proći nezamijećeno. Nosila je mini pletenu haljinu u različitim bojama, a modnu kombinaciju upotpunila je žutim platnenim čizmama.

Knoll se našla u društvu Fernanda Alonsa, inače prvaka u F1, s kojim je pozirala pa je fotografiju objavila na Instagram profilu.

"Prvi dan", poručila je Ivana u zagrljaju Alonsa te se pohvalila autogramom na kapi, a svojim je pratiteljima pokazala i automobil kojeg su mehaničari pripremali za utrku.

Njena objava pokupila je 50.000 lajkova, no nisu svi oduševljeni njenim pojavljivanjem na utrci.

"Šta ona radi tamo? Je li još uvijek DJ, zašto je tamo VIP?", "Lik u pozadini nije impresioniran", "Ne pripadaš tamo", "Pojavljuje se svugdje gdje misli da će je primijetiti. Lažni život", neke su od kritika ispod objave.

Podsjećamo, ova influenserica rodom iz Čapljine, nedavno se pohvalila i da je kupila stan u Miamiju.

"Upravo sam kupila svoj prvi stan u SAD-u. Nije velik, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek ću biti zahvalna svom tati koji me odgojio da budem samostalna, još od djetinjstva. Prije nego što sam došla u Miami, znala sam da će to biti moja baza, ali samo baza. Jer ova buntovnica nema stalnu adresu", napisala je Ivana u martu uz fotografije iz svoje nove nekretnine.