Nakon nedavne nagodbe
7

Shakirin advokat: Da se zaljubila u Sergija Ramosa umjesto u Piquea, koštalo bi je puno manje

N. O.
Sergio Ramos i Shakira na dodjeli Latin Grammys
Sergio Ramos i Shakira na dodjeli Latin Grammys
Shakirin advokat Pau Molins izjavio je da bi kolumbijsku pjevačicu puno manje koštalo da se zaljubila u Sergija Ramosa, umjesto u Gerarda Piquea.
U intervjuu u El Monu za RAC1, Molins je komentarisao nedavno suđenje Shakiri za utaju poreza, navodeći da bi ona da nije živjela u Kataloniji izbjegla tri od šest zločina za koja je optužena, jer u Madridu nema poreza na imovinu.

Kolumbijska pop zvijezda postigla je nagodbu sa španskim tužiteljima u slučaju utaje poreza prije zvaničnog počeka suđenja te je platila kaznu od 7,5 miliona eura.

"Toliko pune usta jednakošću Španaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete ići u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu", izjavio je.

Međutim, ono što je nakon toga rekao privuklo je posebnu pažnju.

@rubenxixi33 Sergio Ramos y Shakira #latingrammy #grammys ♬ sonido original - Rubén

"Da se zaljubila u Sergija Ramosa, umjesto u Gerarda Piquea, to bi je koštalo mnogo manje novca", kazao je Molins.

Također je naveo da je Shakira nevina i da nije imala želju da prevari državu, dodajući da je "to veoma komplikovano pitanje sa svjetskim umjetnicima koji su uvijek u pokretu".

Upravo je Sergio Ramos nedavno uručio Shakiri nagradu na Latin Grammy dodjeli koja se održala u Sevilli, a potom se i pohvalio fotografijom na društvenim mrežama.