Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebala je probat sa srdzanom mazalicom Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Ramos je nju davno špricko.
Isto je bilo i sa Messijem, grmelo je za 7 miliona eura koje je njegov otac odgovoran za prava slike u Urugvaju i koje je tada kostalo Messija jos dvije zlatne lopte dok je Penaldo za utaju poreza od 20 miliona eura prosao nezapazeno... To je razlika zivjeti u Barcelonu i Madridu
Al Sergio je pametan on bi samo taslačio nebi ženio 😂
Nikad nije kasno
Gdje je Šaćira nevina, da joj skinem junfer?
hahahahaha, dobar advokat sa smislom za humor. a tačno da ove zvijezde veze nemaju o plaćanju ikakvih računa kamoli poreza..to sve njihovi zaposlenici i računovođe rade, a jbg...svako voli malo sakrit i okoristiti se.
Habat ih i jednog i drugog a naročito treću....hurava bez morala ....
Ma Sergio je ovo već burgijao...wakka wakka 🤭
Da li je iskao?