Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on u devetom mjesecu ide kad je jeftinije
Zna li se hoce li kroz Neum prolaziti, ako bude da odemo na magistralu kod semafora da se slikamo sa njima. Doci ce i Halid da im pokaze kako je pocrnio.
još se nije odvojio od mamine sise
Bezvezniju trebu odavno vidio nisam. Kad već razvaljuješ brak pa brate da je barem nešto posebno. Ženska bezlična ko komad drveta
U Hrvatskoj su prekrasne plaže sa šljunkom. A ti sitni obli kamenčići su najljepši jer se ne isprljaš i ne uđe ti u kupaći, usta i guzicu ko pijesak nego si čist, a i more je kristalno čisto, nije zamućeno od onog sitnog pijeska. Da im je do tog pijeska, bilo bi ih na talijanskoj strani Jadrana, ali nešto ih ne vidim. Samo po Hrvatskoj i Grčkoj.
386. zvijezde po redu ovo ljeto u Hrvatskoj. To dovoljno govori. Hajde im recite da su mogli u Albaniju ili Tursku.
Ovaj Pique kreten
Meni je zao sto puno ljudi iz BiH nemaju para da se kvalitetno hrane kada su na moru u Dalmaciji. Nemamo ni svi mi za restoran ali kupimo i spremimo sami. Svi turisti hvale dalmatinsku kuhinju. Ali sta oni znaju? Tu je ekspert Bosnjo koji kaze da je Turska zakon. Ja bih sto se tice hrane mogao zivjeti u Bosni cijeli zivot sa 2 obroka dnevno. U Turskoj ili GB bih za mjesec dana umro od gladi. Imaju Turci dobrih jela ali ubijaju brate sa zacinima pogotovo u resortima.
Kad mi napise jedes pijes koliko zelis..Raja ide u ajdinovice jer se moze puno jesti kao.. Pa dobro tebra koliko to mozes pojesti, strpati, nagurati u sebe?
u Hrvatsku vrijedi samo otici ako imas jahtu.....nema plaze ni za lijeka, sve stijene ostre ko sikira. Nisu ovi bogati budale da se povrijede ili cak poginu
Baš si tarzan.
Zato si ti budala
Shakira na aparatima...
Bajata vijest kao i obicno, do sad im se i sapralo ono sto su bili pocrnili
Džoni Depp vas je sve ušio kakvu je moćnu klinku pokupio!💪
Parazzi su ove godine imali pune ruke posla u Hrvatskoj
Bolje da on dodje i plati lezaljku 100 eura nego milion turista drugih po 10 eura
Pa sve budale ovog svijeta navalili u hr a sve skupo.usluga losa jedino bosnjaci nece u hr...doduse i srbi idu u albaniju,rusiju ,grcku
pricaj sta hoce, bolje je u Turskoj. Reci ce ti svako ko je bio bar jednom