Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miki brani svog kolegu, prvaka drame, Vučića. Najgore mi je bilo kad kaže da N1 nije slobodan medij jer ima vlasnika. Šta ćeš reći za režimske medije u Srbiji u kojima voditelj aplaudira Vučiću na svaku izjavu, a opoziciji ne da rečenicu da sastavi ubacivajući se?
Nazalost istina. Covjek koji je bio na brdu u ratu dodje sa vakcinama kao pobjednik u Sarajevo gdje "nasi" ljiljane i patriote pokunjeni gledaju u vrh svojih cipela. Najveci poraz nase drzave od rata do sada. I niko "nas" da da otkaz. Svi ponosno uzimaju svoje plate. Uhljebi nesposobni.
Miki puko ko rakijski balon.
ON JE MUDO MARJANOVO, KAO I TI ŠTO SI.
ciganska posla .....
Vidi ovog rehabilitovanog alkoholicara...
Vucic je Mahatma Gandi :-)
Kakva je opozicija,.. Vučić je dobar.
Vučić će za vlast i guzice dati ako treba, a lik je privatizirao Srbiju i dao Kinezima, Turcima sve.
Njegova ( De Gaulle) najveca izreka je : sve moze postati istina ako to dovoljno cesto ponavljas! Mozda je Miki na to mislio.
Vučić je aerodrom?!
Alkos.
Sad, voli li da popije i koliko ne znam, ali znam da je Miki u uticajnim krugovima, koliko je visoko pozicioniran unutar njih ne znam, ali nije da je posve bez uticaja i da priča tek tako, u prazno
Degenerik.
kad ostarjeloj zvijezdi na zalasku nahraniš ego podržaće i Hitlera. Jače je to od principa.
A bilo je cool lik ( Miki ) ko je gledao film Mi nismo andjeli shvatice.