Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko od lane nije trazio mindze nije ni dobio voli da udovolji j...be se ko štuka
Što nam ne pokaza trudničke side, stomak imam i ja
Sise
Nema ništa gore nego kad ofulaš slovo u komentaru, isuf žešći 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svakom svoje, mozda sam ja demode i nisam upravu, al ova garderoba je pogresan izbor prvenstveno jer steže, nije udobna, a i ljepse su mi siroke haljine lijepih njeznih boja. Doduse ona je pjevacica al zasto je sad trend nekako seksualizirat svoju trudnocu? Dzaba, buduca mama vise nikad nece biti 20 godina mladja, pomirit se treba s tim.
Zasto mene to muci? Zato sto sad stvaraju nerealnu slike. Trudnoca nije bolest, ali vecini zena ne naumpada pretjerano dotjerivanje vise od osnovne urednosti, jer imaju mucnine, edeme, pritisak, trudnicke fleke, strije, neke moraju stalno lezati…. I onda dodje ova “heroina”. To je kao da se neki buduci tata slika s novim BMWom koji je kupio maksuz zbog novorodjenceta kad izadje iz porodilista, a ovamo prosjecna raja gledaju da skupe za kolica. Otprilike.
Sad će Klix daviti sa ovom 9 mjeseci. Te prvi ultrazvuk, te ritanje, te prve bore na stomaku i sl.
Sve mi se čini da je ona ženske atribute ponosno pokazala a ne stomak