Uskoro će postati majka
38

Lana Jurčević pozirala u pripijenoj haljini i ponosno pokazala trudnički stomak

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lana Jurčević nedavno je podijelila vijest da će uskoro postati majka, a sad je objavljen i video na kom ponosno pokazuje trudnički trbuh.
Jurčević je prethodno podijelila emotivan video u kojem je pokazala da se rasplakala kada je test za trudnoću bio pozitivan, a snimila je i reakciju svog partnera Filipa Kratofila.

Na Instagram profilu njenog brenda kozmetičkih proizvoda La Piel sad je podijeljen snimak na kom se može vidjeti dok pozira u uskoj haljini te je naglašen njen trudnički stomak.

"Čestitamo svim budućim mamicama pa tako i našoj Lani koja je ovo snimila prije svog koncerta i taman pred izlazak na stage, prije nešto više mjesec dana", naveli su.

"Želimo vam da vam sve prođe što bolje, sa što manje problema i u što većem blagostanju! Ako i bude nekih prepreka, znajte da niste same i ne dajte da vas vjera u pozitivno napusti", poručili su u nastavku.

Podsjetimo, Lana je ranije otvoreno govorilo o pritisku koji se pravi nad ženama koje se nisu još uvijek ostvarile kao majke i onima koje to ne planiraju, ne žele ili ne mogu.

"Neka vas nitko ne pita za pare, plaću, maternicu, je li spremna ili ne...Zašto nemaš JOŠ djecu? Sve u svoje vrijeme", poručila je Lana znatiželjnicima prošle godine.