Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je smješniji, on ili ova njegova kobila... Još počne valjati gluposti o kandidaturi za predsjednika. Da ponovim još jednom - koliko neukusa na jednom mjestu. Nekad je MTV VMA bio događaj na kojem su nagrade dobijali pravi umjetnici. Ovo sad je pravi kičeraj i nagrade dobijaju oni koji uspiju napraviti najveću glupost.
Ali totalni debil
Trum je za razliku od ovog opasan, pravi onaj republikanski kapitalistički idiot
Uskoro biografija Kim Kardashian, sa naslovom: "From porn to the White House"
Moze i "From Whore to White House Wife" :)
Haha, Kimye https://www.youtube.com/watch?v=-0bT60BLYKM
JA BUDALE.......
west za predšjednika
On misli, ako je Obama utabao put, da svaki tamnoputi moze postati predsjednik. E moj uhljupe, fali ti za to jos najmamje pola kile mozga zive vage
maknite ovog majmuna
u go boy... skandirat ćemo Kanje, Kanjeee
Sad znam da su njegove tvrdnje kako je on "genij" apsolutno neutemeljene. :)
Kayne predsjednik, Kim prva dama xD xD xD
*Kanye