Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pejakovic je patriota
A Torabiju su vjerovali da ih liječi sa 300m udaljenosti. Dva miliona posjetilaca iz BiH i iz susjednih zemalja. A Semiru ne vjeruju. Treba ovaj narod smo na Hašima nabijati.
Po cemu je patriota, zato sto vice naglas da je patriota onim jeftinim monodramama? Procitaj neke njegove tekstove i izjave u Beogradu 2001. pa ces vidjeti koliki je "patriota", a i krao je umjetnine u ratu, pisani su tekstovi o tome ali bosnjo to zaboravi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 puta operisan. Karcinom sinusa. Nisam mogao disati. Pola sata u tunelima, 2 mjeseca sinusi procisceni. Sreo sam strance koji su mi rekli da su dijabetes izlijecili. Nije to laz, niti glupost. Ptobajte, pa pricajte
I ja sam bio u Visokom i osjetio vibracoje u tunelu Nije suplja trebaju svi otici
moguće. autosugestija je čudo.
Jah... mjesecima ležao u bolnici trošeći državne resurse... ni hvala da kaže. Titrali oko njega svi.
Poludio totalno
Šta čovjek napravi,školovani Torabi.
Tunel Ravne je jonizirajuća banja.
Josip Pejakovic polako postaje Emir Kusturica....Stari ublehas sada bace neke Travnicke mantre...
Ljudi steta pa onolike vladike pomrijese prosle godine ne dodzose da se pricete u piramidama mozda bi bili jos zivi...
haj sto ti se zdravlje poboljsalo, nego i mladji izgledas
Nakon Jodipa ...sljedeci se Komsic lieci od alkohola
ovaj "doktor" osmanaga ne liječi nego stvara budaletine. doduše, to nije za ovog tupson krepu morao raditi jer mu je kao blento došo, a još gori ošo!
plavi šljem na ludoj glavi bolešnjačke čalovine,...
Rafa i Roger na listi čekanja za kopanje. Treće smjena ipak stize do Velenja. Sema Osmanagić kara čovječasntvo u sivu materiju.
Semira voli čitav svijet
Čovjek imo 3 infarkta i 17 operacija i na kraju ispravio se ko strijela