Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekad otidjite do videoteke, neke savremenije, pa pitajte onog za pultom da vam da kakav kvalitetan film, a nemojte samo gledat one na obn/u i hajatu hahahhaha ili otidjite u kino, ali ni u kom slucaju sami ne birajte film! jer ako vam ovaj glumac ne zna glumiti bas me zanima ko to kao zna?
@Dževad , pretpostavljam da neko kao ti gleda jackiea chana , jana claudea van dammea , termintor , rocky ovo ono ... nemas pojma ! :D
stvarno uzas od naslova! johnny mi se zgadio kad sam procitala naslov. srecom, procitah cijeli tekst i shvatih da bi djeca bolje uredjivala ovaj portal od vas. jadno je da ne znate naslov sastaviti!
Ovaj lik je nešto najgore što sam vidio na ekranu, pa ima li ijedan film sa njim u glavnoj ulozi da valja! Bolje da ide da se drogira!
Evo me kharam ti mather u ghuzu...... B&H4EVER!
Ovi \"pametni\" vjeruju vise dokumentarcima i knjigama isto kao i Dzoni,a ne americkom sudstvu. Kaze Dzoni, podmetnuta DNK,ha,ha, ha, moguce i to ali ako je ima nacin da se i tu utvrdi istina.Ekipa iz CSI ce rijesiti slucaj.Sto se vi sekirate? Hajmo knjige u ruke!
Ma da on je Kustin prijatelj pa hajde da ga blatimo bilo kako. Dajte pogledajte se malo kako ste jadni. Ta mržnja će vas uništiti.
A gdje mi je pipo garant se kara u guzzzuuuuuuuuuu
Urednički posao vam je fakat kriza. On uopšte ne brani ljude koji su ubili djecu već smatra (vi sa-x moroni) da su oni nevini. Potpuno ste drugačije značenje vijesti dali neznalice i amateri...
Nemoj vise da se salis, molim te. Svi znamo da si zabavan i duhovit tip, ali nemoj vise majke ti.
Paradise Lost i Paradise Lost 2 su dva odlicna dokumentarca o ovome slucaju. Nije potroseno vrijeme na gledanje a postoji i prevod. Sprema se i treci dio.
Iskreno, ja da ne znam citati kao vi, ne bih se upustao u komentarisanje ikakvo. To sto su \"novinari\" ovog sajta toliko glupi da ne shvataju razliku izmedju braniti ubice i braniti ljude tesko osudjene po aljkavom postupku i bez dovoljnih dokaza, to je stvar tih \"novinara\" i nihovih glupih naslova, a do vas je vasa licna glupost koja cini da te izjave uzimate za gotovo i oko njih se prepucavate. Editorijalni nivo ovdje izgleda tako nizak da normalan covjek ne bi s njima kafu htio popiti a komoli da uzima njihove izjave za ozbiljno.
citao sam o ovom slucaju u jednoj knjizi. uglavnom, ta tri lika su optuzena za ubistva jer su kod njih pronadjene razne okultne knjige i metal muzika sa \'\'sotonistickim\'\' tekstovima. dakle, policija je zakljucila da su oni krivi samo na osnovu toga, bez ijednog konkretnog dokaza. ako su nevini, sto je vrlo moguce da jesu, danas postoji dnk analiza pa se moze saznati istina vrlo lahko, bar da se spase zivoti ove dvojice, ako su vec ubili jednog. tako da, johnny - rispekt.
mora da je poslije gostovanja na umokrenoj gori kod sremanje dobio ispiranje mozga ...izludio kao i sremanja
uopce nemate pojma o cemu se ovdje radi, kao ni ovaj moron sa Sa-X-a koji ne zna napisati ispravnu pricu, jer ocigledno ni on nikada nije cuo za ovaj stari slucaj.