Otputovao u Las Vegas
0
Hilton odbila poziv Ronalda
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
điber pravi........;)
Nista cudno za Paris! Cak je i mene odbila kada sam je pozvao da izadjemo!!!
koja pedercina mamu mu bem....
hehehe, selam za haliminog malog s vratnika...
meho, nije ti ono sadik ono ti je halimin mali s vratnika sjecas se iz one mahale gore, lijevo kuca od naila i aiše? e to je taj mali znam da je ošo nedje na zapad kad vidi tu je a sadik ti je u holandiji - mislim u utrehtu nisam siguran i ima bradu - povehabio se
Vidi Sadika u pozadini!!!
Kakav seljober, cuo da je sad fol bubnut onu dromfulju, pa upro ko sivonja....trosi tamo, zovi je vamo... Mora se pohvaliti raji iz kluba da je bubno Hiltonku... Treba mu kakav crnju bulju razvalit, hebo on mamu rasipnicu!!!
ovom je sevap pristaviti s ledja buhaahahaah
koji ste vi levati..ne znam uopste sto mediji prenose ovakve vijesti ovim napacenim bosancima, pa kako nista ne kontate..
NAJODVRATNIJE LICNOSTI NA SVJETU A MOZE IM SE DODATI I BECKHAM SA SVOJOM FUKAROM.
BRAAAAVOOOOO!!!!
to kraljuuu hahhaha
vauuuuu a ko su oni?
ni ja to bolje ne bi sroccio ... glupani pa hajd
Svaka im cast kako su se nasli! Dvoje najodvratnijih ljudi na ovoj planeti, kakva ce im djeca biti, vjerovatno ce imati rogove na glavi! aaa gadi mi se, ona ima pi.cku zarazenu svakom mogucem bolesti, a on je dvospolac...