Otputovao u Las Vegas
0

Hilton odbila poziv Ronalda

Sarajevo-x.com
Nedugo nakon što je u javnost procurila vijest o zajedničkim provodima slavnog Cristiana Ronalda i Paris Hilton, svjetski mediji neumorno tragaju za više informacija o ovom druženju.

Naime, Ronaldo se prije nekoliko dana tokom odmora u Los Angelesu sastao sa Paris Hilton i njenom sestrom u klubu MyHouse. Prema pisanju tabloida ovaj par je svu noć bio u veoma prisnim pozama, a odmah nakon toga objavljena je vijest da je Ronaldo sa Paris otišao u kuću Nicky Hilton u zapadnom Hollywoodu.

Cristiano Ronaldo je na upit novinara negirao da hoda sa Hilton, no kako piše britanski tabloid Mirror, on se sinoć iz Los Angelesa zaputio u Las Vegas, a na lude provode i partije kockanja je pozvao i Paris.

Ipak, parijanerica Hilton odbila je ponudu dvadesetčetverogodišnjeg nogometaša i zaputila se u Dubai, gdje će raditi na snimanju novih epizoda svog showa 'My best friend'.

Nakon naporne sezone i potpisivanja veoma vrijednog ugovora sa Real Madridom, portugalski zavodnik je izgleda odlučio odmor iskoristiti maksimalno uživajući.

Nakon odmora na plažama na Sardiniji, gospodin Metroseksualni je dvije noći partijao u Los Angelesu proslavljajući ugovor sa Real Madridom, zatim se zaputio u Las Vegas, a koja mu je sljedeća destinacija, ili možda ček i sljedeća izabranica kojoj će 'slomiti srce' ostaje da se vidi, pišu britanski tabloidi.