Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osoba cija faca najvise lici kobili. zeni konja. Valjda i nju neki konj ozeni.
nek malo c.u.nu ljubi, moze da se malo fura na mtv i td, uskoro ce cunu ljubit prvom bh mafijasu :) pogurat kolica, i tako, ono standard za nase kujice, al uprkos svemu moze malo cunu ljubit :)
@ASD Nema potrebe da vrijedjas muslimanke.Nije svaka muslimanka ovakav,odnosno ova Hana i nije muslimanka jer zna se sta je muslimanka-zena vjernica!Hana to nije!Ne vrijedjaj nasu vjeru!Onda bismo mi trebali zakljuciti da su sve pravoslavke ruzne kao Karleusa,ili sve katolkinje glupe kao Simona Gotovac?????????????????????????
Fuj kakva je!Ja ne znam ko nju moze gledati i voljeti!Bas je bezveze djevojka!Bas j e nama zanimljivo sto se ona tamo ljubi i facka sa djevojkama kojekakvim! Nermine,u pravu si,ona je samo k*****! Ne znam kako je nije stid???????????????????
odvratna,ufurana,i treba se spustiti na zemlju malo prijalo bi joj
kakve veze ima to sto se poljubila s tom curom tokom Ramazana? ne razumijem ja ovaj nas narod, odjednom smo svi mi veliki muslimani.. a cim se zavrsi ovaj mubarek mjesec, odmah nastavljamo s cafirlukom... cura je uspjela u zivotu.. a vala nek malo i hrvatski mediji pisu o Bosancima.. dosta mi je vlatke pokos, jelene rozge, simone, itd.. pozz svima p.s. vala su i Hana, i treba joj, doobre.. :D
na racun mene se i probila, moju koku smrkala i sad ona paris hilton. samo necu ja da pricam. ko hoce da mu posaljem privatni video s bubuljicama po njenom dupetu nek se javi na facebooku.
ma šta kaže? poljubila je pohotno? a vijesti i namještaja majko moja........ jadni mi kad nam ovo smatraju udarnom vijesti....
JA DOK SAM JE G.U.Z.I.O IMALA MILION BUBULJICA PO DUPETU, SMRDILO JOJ IZ USTA. FUJ! I ONA JET-SETERICA???
evo ja cu biti tolerantan i korektan i poslati redakciji sarajevox.com snimak na kojem ga Hana glaba momački, fino se zadaje, a vi budite šupci pa ga nemojte postaviti na portal. Mislim da je to jača vijest od ove i da bi vam posjećenost portala skočila za 1000%
mrš iz hrvatske
@Nino, Slazem se u potpunosti s tobom. Hana, zivi tako kako zivi. On ima pravo da izabere nacin zivota. Nekome to svidja, a nekome ne. Ali, niko nema pravo da je ovako primitivno, brutalno, rijecju, divljacki vrijedja i naziva pogrdnim imenima. Budimo tolerantni i korektni jedni prema drugima.
mos mislit
Kakvi ste vi ljudi? Samo znate da primitivni i sakriveni iza laznih imena vrijedjate druge. Pa sta ako se ljubi? Kakav vi imate problem sa tim? Sta vas vise briga sta ko radi. Pocnite se vec jednom baviti se vlastitim zivotima. Podrska i pozdrav Hani. :)
Da ti nisi druga kobila sa slike?