Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa. Sta ako si??? Znaci treba dijeliti oskare nekom samo zato sto ima drugu boju kože, ajde ne serite više majke ti.... Gori ste haman od Bošnjaka katoličke vjeroispovjesti.... Vazda ugroženi.
Najveća nepravda u istoriji dodjele oskara.Rasel Krou i Đenifer Koneli za uloge u Brilijantnom Umu dobili sve nagrade na svim filmskim festivalima širom svijeta pa i zlatni globus a onda se desilo neko rasno ubistvo u Americi.Pa gomila protesta.I tako i ona i Denzel Wašington dobiše oskara a nisu ni bili nominirani na skoro svim ovim festivalima.Bruka.
Kod nas to boli me znaci nesto drugo
iskreno,a ko jos ima
Crnci kad ne bi na usta o rasizmu na dupe bi
Razumijem, boli te što nema crnkinja koje su dovoljno dobre glumice?
fbUser1611044251. Slažem se , ali i Denzel je mnogo prije toga zaslužio oskar.
Sta su onda Olivia Spencer i Viola Davis??
One su supporting actress, sporedne uloge nagrade, ne za najbolju glavnu glumicu. Citaj sta pise...
Iskreno mislim da su u zadnjih 30 godina crnci veci nacionalisti od bijelaca i SAD STA ?! Trebalo bi na silu naci jos nekog crnca samo zato sto je crnac....SVASTA ... BTW: Necete naci cisto bijelacku skolu ali cete uredno naci cisto crnacke skole. cetvrti i dr.
Nisu nacionalisti, nego rasisti. Patološka mržnja prema bijelcima, ne zato što im bijelci nešto loše rade, nego je to stvar inferiornosti koju osjećaju jer se nalaze u dominantno bijeloj civilizaciji. Onda počneš da umišljaš stvari o sistemakom rasizmu npr koliko je crnaca dobilo oskara ili koliko je crnaca uposleno negdje.
Eva Mendes, Ashley Judd, Sharlize Theron, potpuno mi je svejedno koje su boje!
A jel ona sasvim sigurna da je crnkinja?! Meni je bgmi posvijetla spram Naomi Kempbel recimo... Al' je zato dobra k'o dobar dan.
pa vrati ga
Jel to onaj film gdje se jebava najstrasnije
E ako je to taj film,pa dobro,neka je osvojila.Taman htjedoh reci dje ce ona oskar osvojiti.
I mene boli činjenica da je Marko Jarić jedini Srbin koji se našao Adriani Limi... Veoma me boli
Boli i mene