Ne donose paketiće, ali su zgodni
1
Djed Mraz može biti seksipilan i zavodljiv
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka vala nešto i za žene ;) hvala klixe :) a vidi ovih što se osjećaju ugroženo, pa kude pločice i česme, nazivaju ih gejevima :)) išššš ba!! kad budete ovako izgledali javite se, haj' voz!! :P
Ako ovo vidi Arzija ukinut ce klix....
vidi avlijanera bosanskih sto se javljaju,kod nas ni zuba nemaju kako treba a o ostalom bez komentara ,ovakvih kod nas DEFINITIVNO NEMA !!!!!
evo gledam i bas su mi gadni heheh,e evo ja sam iz sarajeva bolji od njih 1000% eto cure ako hocete
naše žensko nek ide u Srbiju na instrukcije kod tamošnjih žena i onda tek može diskutovati o odnosu muškarac-žena i obrnuto!!
Dokaz da su zene perveznije od muskaraca u kratko vrijeme vec 83 x preporuci na FB Pogledajte pod rubrikom ljepotice koliko ima "preporuci" 1-2x mozda
Muka mi je od ovakvih slika!
Cuj nehljebara sto im je krivo, sto nemaju ovako tijelo, Hahaha, Pure jos!
joj jes dobar ovaj prvi mmmmmmmmm hot mogu misliti kakav je tek u krevetu uhh
Nevaljali djecace, baci tastaturu i begaj na kaficu! Ovakvoj alfa zenki reci da je musko, dusu si upravo ogrijesio...
a priznaj safija da si muskarac i da nisi nista karo stoljece citavo
A priznajte machosi da ste se malo nalozili na ove slike. Nije samo zenska guzza draga, jel da?
UFFFFFFFFF SAFIJA PALIS ME, GALAMI JOS MALO MOLIM TE, VOLIS LI KOZU, VOLIS LI BICEVE PRICAJ SAFIJA PRICAAAAJJJJJJJJJJ
koji je to komentar tebe bocnuo draga safija :D
Sta ste se ruznjikavi laprdci popalili? Nema akcija pa se odmah pretvarate u alapace, a? Mi vama nista ne govorimo kad i na najbanalnije clanke lupate kojekakve perverzzije i sl. Vi znate sta mi zasluzujemo, mrs tamo cvikerasi i dangube. Nego te svoje male kitte u rukice i sviraj...ne smarajte te svoje primitivne mozgove komentarima na super zgodne frajera s kojima nikakve, ali bas nikakve veze nemate.
Ne daj albancu Ana, kod njih i sa kondomom trojke ispadaju.
tako nekako - maksimum imaginacije - cevapi sa lukom ili bez?