Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I komsije Hrvati su ozbiljno poceli da njeguju EuRoPsKe VrIJeDnOsTi...
Sve kao ne mogu cajke u Hrvatskim gradovima, oni su bolji od toga hahahaha gledaj šta šalju na Eurosong dvije godine zaredom.
Ovo ko da je pisao Grlic Radman🤣
Kakanjska seljacina bi bio zadovoljan da se samo thomson krvelji
Mozda je ovaj mislio da posalju thompsona bez natjecaja, pa da mogu zajedno pred svima vikati za dom spremni??!! Ali izmedju ostalog da li ovi na bini zaigrase malo i uzicko kolo??? ovo sto se zove pjesmom je zapravo po mjeri eurosonga, jer sa muzikom nema veze. Udri jace manijace!!!
Šta ovaj smrdo piše ? O moralu ? Pozdravio ga Maminjo
A ko je ovaj Dejan i zasto se on javlja ?
šta će ova seljačina komentarisati ,bog ga stvorio da šuta loptu i to je to ,a vjerojatno sluša najgore vrste cajki
Kaze lik kojem su thompson, era ojdanic i sejo kalac zajedno na play listi...Budi sportista uzivaj u zaradjenoj lovi i mani se filozofije i teskog stiva...
Ovo nije demonizam ovo je pederizam
Javio se katolik i hrvatina po potrebi, katolik je kad treba druge pljuvati, a kad se svjedoči na sudu onda brani kriminalce. Licemjerčina!!
Osladilo se Bošnjacima da Hrvatima oni biraju ko će ih predstavljati u politici pa to digli na viši nivo - izbor pjesme za Evroviziju . Pod hitno ih odcijepiti od ostatka BiH pa neka se tamo igraju sami sa sobom . Dosadli su preko svih granica .
Koga briga bolan
Kakve veze ovaj primitivac iz okoline Zenice ima veze sa Hrvatskom? O da, ima, prod'o govno svoj identitet za one cajke koje sluša stalno sa svojim saigračima iz reprezentacije. Tu ubrajam i onog Tompsona...
Unišli džini u pjevača zato je satanista
Ovo s Rusijom i satanizmima i demonizmima svuda mimo nje, pushe nichice i rijetki gastarbajteri tamo meshcini. Sve vrli vjernici i chednici, a prepoznat “zlo” znaju samo, ako ofarba kosu, stavi lance i ne izgleda po njihovom ukusu, docim bez problema trljaju laktove sa “uspjesnim biznismenima” koji im ugovaraju i isplacuju ugovore i mraknu porez pritom. Kasnije se, kad treba pokazat to “dobro” na sudu, tesko sjeti i svog imena. Na rende kora.
Ojha ovi kao da su predstavnici CG.
promicatelji Europski vrijednosti..
Swedska (gdje ja i zivim) inače je imala najviše pobieda na Eurovision Song Cöntest