Pjesma "Rim Tim Tagi Dim"
85

Dejan Lovren kritikovao hrvatskog predstavnika na Eurosongu: Demonizam, fuj

N. O.
Screenshot/HRT
Screenshot/HRT
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren nije bio oduševljen odabranim predstavnikom susjeda na Eurosongu te je nakon rezultata na Instagramu njegov nastup opisao kao "demonizam".

Baby Lasagna pobijedio je u sinoćnjoj finalnoj emisiji Dore odnosno hrvatskog takmičenja za izbor predstavnika na Eurosongu, a muzičar koji je od početka bio favorit predstavio se pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Osvojio je najviše glasova publike, a upravo to je zasmetalo Lovrenu te je imao nimalo pozitivan komentar.

"Ubijedili su vas da ste za ovo glasali. Demonizam, fuj", napisao je na Instagramu uz snimak TV-a koji prikazuje upravo ovogodišnjeg pobjednika Dore.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Prije toga je čak podijelio i prilog s televizije o đavolu. Dio teksta pjesme u kojoj je Lovren prepoznao "demonizam" preveden s engleskog jezika glasi:

"Ayy, sad sam veliki dečko

Spreman sam otići, zbogom, mama, zbogom

Ayy, sad sam veliki dečko

Odlazim i prodah svoju kravu

Prije nego što odem, moram priznati

Trebam krug opuštanja

Još jednom za sve lijepe trenutke

Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tim".

Ekipa portala Index.hr pokazala je Marku Purišiću koji se krije iza nadimka Baby Lasagna Lovrenov komentar, a on je kazao kako mu je žao ako je tako shvatio pjesmu.

Baby Lasagna je na večerašnjem finalu Dore, odnosno hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije od publike dobio 247 bodova. Od žirija je dobio ukupno 74 boda.

"Hvala svima što ste glasali. Uvijek sam išao sa stavom - nije gotovo dok nije gotovo. Nisam uopće razmišljao ni o pobjedi ni o čemu, bilo mi je bitno dati sve od sebe", rekao je.