Sretna porodica
29

Chrissy Teigen i John Legend podijelili fotografiju bebe, otkrili i njeno ime

I. S.
Foto: Instagram/chrissyteigen
Foto: Instagram/chrissyteigen
Muzičar John Legend i bivša manekenka Chrissy Teigen objavili su prvu fotografiju novorođene kćerke.

"Ona je tu ! Esti Maxine Stephens. Kuća je puna graje i naša porodica ne može biti sretnija. Tata lije suze radosnice dok gleda Milesa i Lunu, koji su puni ljubavi, a ja sam saznala da trebam nositi pelene nakon carskog reza?! Osjećamo se blaženo. Hvala vam za svu ljubav i dobre želje", napisala je Chrissy na Instagramu.

Podsjećamo, Chrissy je prije dvije godine doživjela spontani pobačaj. John i ona su se našli i na meti brojnih kritika, a njoj su najviše zamjerali što je podijelila fotografije sa svojim umrlim sinom. Par je javno govorio o svom tragičnom gubitku i teškom periodu života u kojem se bivša manekenka na neko vrijeme odala alkoholu.

"Na svakom pregledu govorila sam sebi 'Ok, objavit ću da sam trudna ako je dijete zdravo', odahnem kada čujem otkucaje srca i odlučim da sam ipak previše nervozna da bih objavila vijest. Mislim da više nikada neću završiti s pregledom i biti više uzbuđena nego nervozna, ali za sada je sve savršeno i osjećam se divno. Bilo je jako teško ovoliko dugo skrivati da sam trudna", navela je ranije.